سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

اولیانوف:توپ مذاکرات وین در زمین آمریکاست

اولیانوف:توپ مذاکرات وین در زمین آمریکاست میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در مذاکرات وین توقف مذاکرات را نتیجه اقدامات آمریکا دانست و گفت: «مذاکرات وین درباره برجام از دهم مارس متوقف شده است. طبق گزارش رسانه‌های گروهی، ایران در سفر اخیر هماهنگ کننده اتحادیه اروپا به تهران درجه خاصی از انعطاف را نشان داده است و اکنون منتظر پاسخ طرف آمریکایی است. توپ در زمین واشنگتن است».
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر نماینده روسیه در مذاکرات وین ضمن اعلام توقف مذاکرات از دو ماه پیش گفت که ایران انعطاف لازم را از خود نشان داده است.
میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در مذاکرات وین توقف مذاکرات را نتیجه اقدامات آمریکا دانست و گفت: «مذاکرات وین درباره برجام از دهم مارس متوقف شده است. طبق گزارش رسانه‌های گروهی، ایران در سفر اخیر هماهنگ کننده اتحادیه اروپا به تهران درجه خاصی از انعطاف را نشان داده است و اکنون منتظر پاسخ طرف آمریکایی است. توپ در زمین واشنگتن است».

پیام دیپلمات روسی که در صفحه توییتر رسمی او منتشر شده است، اشاره به سفر ماه گذشته انریکه مورا به تهران دارد. اردیبهشت ماه امسال هماهنگ کننده اتحادیه اروپا برای دیدار با معاون سیاسی وزیر امور خارجه و مذاکره‌کننده ارشد کشورمان وارد تهران شد.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان این دیدار را «فرصتی مجدد» برای متمرکز شدن بر ابتکارات برای حل موضوعات باقیمانده مذاکرات وین دانست. جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا طی نشست اخیر خود با وزرای امور خارجه کشور‌های گروه هفت گفت سفر مورا به تهران «بهتر از آن‌چه انتظار داشتیم، پیش رفت». او همچنین مدعی شد مذاکرات «متوقف شده از سر گرفته شده است».

اولیانوف پیش از این نیز از توقف مذاکرات انتقاد کرده بود. ششم خرداد ماه امسال، او در صفحه توییتر شخصی خود نوشت مذاکرات وین دو ماه و نیم است که متوقف شده و آمریکا باید رویکردی سازنده‌تر از خود نشان دهد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار